Fysioterapia- ja Osteopatiapalvelu Balanssi
Varaa aika parempaan oloon
Palvelut Hinnasto Henkilökunta Yhteystiedot Yritys Tuotemyynti

Ryhmäliikunta

Balanssin Kuntopysäkillä ja jumppasalilla kohtaavat viikoittain erilaiset jumppaajaryhmät.

Kuntosalillemme mahtuu n.10 henkilöä. Jumpat toteutetaan kiertoharjoitteluna. Kun ryhmäkoko on pieni, ohjaus on yksilöllistä. Kaikki laitteet ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä. Valitse itsellesi sopiva ryhmä viikko-ohjelmasta. Voimme myös räätälöidä työ- tai harrastusporukallesi sopivan ryhmän toiveidenne mukaisesti.

Ohjattujen ryhmien tuntikuvaukset

Aikuisen naisen kuntosali-circuit/Naisten kuntosali-circuit: Kuntosalilla koko kehon kiinteytys kiertoharjoitteluperiaatteella alkulämmittelyineen ja loppuvenyttelyineen

Aerobinen ryhmä:Kestävyysliikuntaa ja sykeharjoittelua. Sään salliessa ulkona, huonolla säällä treenaillaan Balanssin salilla.

Aloittelijan aamujooga:Helppoa koko kehoa herättelevää kehonhuollollista joogaa, sisältäen lyhyen loppurentoutuksen, Ryhmä kokoontuu Balanssin jumppasalilla.

Bodymix:Sekoitus lihasvoimaharjoittelua ja syketreeniä.Treeneissä hyödynnetään niin oman kehon painoa,kuin välineistöäkin.

Joogaryhmä aloittelijoille: Rauhallista,helppoa koko kehoa huoltavaa joogaa, sisältäen lyhyen loppurentoutuksen.Syyskaudella 2017 ja kevätkaudella 2018 ryhmä kokoontuu Härmän lukion salissa.

Lavis-lavatanssijumppa: Lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuoto lavatanssimusiikin mukaan.Helppo , hikinen ja hauska liikuntamuoto.jossa "oma tyyli paras tyyli".

Kaikenikäisten naisten kuntosali:Lihaskuntoa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa kuntosalilla kiertoharjoittelu-periaatteella.

Kuntosali-circuit:Kuntosalilla lihaskuntoa,sykkeen kohotusta, liikkuvuutta ja venyttelyä koko keholle kiertoharjoitteluperiaatteella.

Treeniryhmä ylipainoisille:Suunnattu ylipainoisille naisille ja miehille (BMI >+30). Nivelystävällistä lihaskuntoharjoittelua ja venyttelyä.Lihaskuntotestit alussa ja lopussa.