Fysioterapia- ja Osteopatiapalvelu Balanssi
Varaa aika parempaan oloon
Palvelut Hinnasto Henkilökunta Yhteystiedot Yritys Tuotemyynti

Ryhmäliikunta

Balanssin Kuntopysäkillä ja jumppasalilla kohtaavat viikoittain erilaiset jumppaajaryhmät.

Kuntosalillemme mahtuu n.10 henkilöä. Jumpat toteutetaan kiertoharjoitteluna. Kun ryhmäkoko on pieni, ohjaus on yksilöllistä. Kaikki laitteet ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä. Valitse itsellesi sopiva ryhmä viikko-ohjelmasta. Voimme myös räätälöidä työ- tai harrastusporukallesi sopivan ryhmän toiveidenne mukaisesti.

Ohjattujen ryhmien tuntikuvaukset

Aikuisen naisen kuntosali-circuit/Naisten kuntosali-circuit: Kuntosalilla koko kehon kiinteytys kiertoharjoitteluperiaatteella alkulämmittelyineen ja loppuvenyttelyine

Aloittelijan aamujooga:Helppoa koko kehoa herättelevää kehonhuollollista joogaa, sisältäen lyhyen loppurentoutuksen, Ryhmä kokoontuu Balanssin jumppasalill

Joogaryhmä aloittelijoille: Rauhallista,helppoa koko kehoa huoltavaa joogaa, sisältäen lyhyen loppurentoutuksen.Syyskaudella  2018 ryhmä kokoontuu Härmän lukion salissa.

Kaikenikäisten naisten kuntosali:Lihaskuntoa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa kuntosalilla kiertoharjoittelu-periaatteella.

Kehonpainoharjoittelu: Jumppaa jossa välineenä käytetään pääosin omaa kehoa.Tavoitteena on parantaa liikkuvuutta, lihasvoimaa, kehonhallintaa ja ryhtiä.

Kuntosali-circuit:Kuntosalilla lihaskuntoa,sykkeen kohotusta, liikkuvuutta ja venyttelyä koko keholle kiertoharjoitteluperiaatteella.

Selkä ja niska kuntoon: Kuntosalilla koko kehoa vahvistavaa harjoittelua,pääpaino selän ja niskan alueen  lihaskunnon,liikkuvuuden sekä ryhdin parantaminen.

 Method Putkisto kasvoklinikka: Kasvoklinikan klassisella repertuaarilla pyritään rentouttamaan kasvojen kireitä lihaksia ja vahvistamaan ilmelihaksia,jolloin kasvojen ilme kirkastuu ja juonteet sileytyy.

Method Putkisto perusteet ja harjoitteet: Venytellään kehon lyhentyneitä lihaksia, jolloin myös luut asettuvat oikeaan asentoon ja koko kehon kokonaisvaltainen hyvinvointi ja ryhti  paranee,