Fysioterapia- ja Osteopatiapalvelu Balanssi
Varaa aika parempaan oloon
Palvelut Hinnasto Henkilökunta Yhteystiedot Yritys Tuotemyynti

Palvelut

Balanssi palvelee kokonaisvaltaisesti, asiakaslähtöisesti ja laadukkaasti. Palvelumme kattavat useita hoitomuotoja, joihin voit tutustua tarkemmin viereisistä linkeistä.

Jos sinulla on kipua, lihaskireyksiä, puutumisia, niska-selkäongelmia, nivelvaivoja, liikkumiseen liittyviä ongelmia tai tarvitset leikkauksen jälkeistä kuntoutusta, voimme helpottaa oloasi fysioterapialla. Nivel- ja nikamaperäisiin toimintahäiriöihin voit saada apua osteopatiasta. Jos olosi on stressaantunut ja lihakset jumissa, hieronta saa olosi tuntumaan rennommalta. Turvotuksiin toimii lymfaterapia ja pitkittyneisiin särkytiloihin akupunktio.

Jos liikunta on jäänyt viime aikoina vähiin, tule mukaan Kuntopysäkin liikuntaryhmiin. Mukava ryhmä ja ammattitaitoinen ohjaus innostaa liikkumaan. Kuntopysäkille voit tulla treenaamaan myös omatoimisesti, jos se sopii sinulle paremmin. Voimme suunnitella sinulle henkilökohtaisen kunto-ohjelman. Voit myös varata säännöllisen kuntosaliajan vaikka omalle työporukalle.

Toimimme yhteistyössä lähettävien lääkäreiden ja muiden terveydenhuoltoalan henkilöiden kanssa. Voit varata ajan lääkärin lähetteellä tai ilman. Fysioterapiassa meillä on suorakorvaus Kelan kanssa. Haemme korvaukset terapiasta puolestasi.

Voit varata ajan itsellesi tai antaa lahjakortin ystävälle vaikkapa hemmotteluhoitoihin: ennaltaehkäisyhän on paras tapa hoitaa terveyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan, kuinka voimme parantaa hyvinvointiasi – ja lisätä balanssia elämääsi.