Fysioterapia- ja Osteopatiapalvelu Balanssi
Varaa aika parempaan oloon
Palvelut Hinnasto Henkilökunta Yhteystiedot Yritys Tuotemyynti

Osteopatia

Osteopatia on erityisesti niveliin, selkärangan nikamiin ja pehmytosiin kohdistuvaa kevyttä käsin tehtävää hoitoa. Hoito on rauhallista ja kehoa kuuntelevaa.

Osteopaattisen hoidon tavoitteena on palauttaa kehon normaali liikkuvuus ja ryhti sekä tasapainottaa kehon toimintaa. Osteopaatti käyttää ns. pitkän vivun tekniikkaa, jossa käytetään raajan tai kehon painoa yhdistettynä erilaisiin liikkeisiin.

Klassinen osteopatia on Sosiaali- ja terveysministeriön Terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (TEO) hyväksymä ja rekisteröimä hoitomuoto. http://www.suomenosteopaattiliitto.fi/

Kraniosakraaliterapia

Kraniosakraaliterapian juuret ovat osteopatiassa. Kraniosakraalijärjestelmä on kallon luiden, selkärangan ja kalvojen muodostama toiminnallinen kokonaisuus, jonka tehtävänä on tuottaa ja kierrättää aivo-selkäydinnestettä. Kraniosakraalirytmi tuntuu kaikkialla kehossa kuten hengitys tai sydämen lyönnit.

Rentouttava kraniosakraaliterapia rentouttaa ja lievittää stressiä, kiputiloja ja lihasjännityksiä. Hoidossa käytetään kevyitä kuuntelevia otteita pään ja koko kehon alueella.