Fysioterapia- ja Osteopatiapalvelu Balanssi
Varaa aika parempaan oloon
Palvelut Hinnasto Henkilökunta Yhteystiedot Yritys Tuotemyynti

Lymfaterapia

Lymfaterapia on fysioterapian erikoisala, jolla hoidetaan eri syistä johtuvia turvotuksia. Se on kevyin pumppauksin suoritettavaa, kivutonta käsittelyä, joka rentouttaa ja poistaa turvotusta ja kipua.

Imusuoniston toiminta voi heikentyä leikkausten jälkeen esimerkiksi imusolmukkeiden poistossa ja sädetyksessä. Imusuonisto voi vaurioitua myös tapaturmien tai toistuneiden tulehdusten myötä tai imusuonistossa voi olla synnynnäinen kehityshäiriö.

Lymfaterapia aktivoi imusuoniston omaa pumppaustoimintaa, parantaa lymfan eli imunesteen muodostusta ja muodostaa uusia imusuoniyhteyksiä.

Lymfaterapiaa käytetään leikkausten jälkeiseen turvotukseen, laskimovajaatoimintaan, laskimoperäiseen säärihaavaan, lipödeemaan (rasvaturvotus), tulehduksellisiin reumasairauksiin, hermokudoksen ärsytystiloihin, fibromyalgian oireiden lievitykseen ja rentoutumiseen.

Lymfaterapian tukena käytetään tukisukkia ja tukihihoja, joita saat kauttamme mittatilauksena.

Lympha touch

Lympha touch -hoito on fysioterapian ja lymfaterapian sekä lihashuollon alipainehoitomenetelmä. Sitä käytetään turvotusten, fibroosien ja arpien hoitoon. Hoito on miellyttävää ja kivutonta.

www.lymphatouch.com