Fysioterapia- ja Osteopatiapalvelu Balanssi
Varaa aika parempaan oloon
Palvelut Hinnasto Henkilökunta Yhteystiedot Yritys Tuotemyynti

Hieronta

Klassinen hieronta

Hieronta rentouttaa koko kehon lihaksia. Hieronta vähentää lihaskireyksiä, hoitaa ja ennaltaehkäisee erilaisia kiputiloja, vilkastuttaa lihasten aineenvaihduntaa, vähentää stressiä ja lisää hyvää oloa. Hieronnan esihoitona voidaan käyttää erilaisia lämpö- ja kylmähoitoja tehostamaan hieronnan vaikutuksia.

Aromahieronta

Aromahieronnassa käytetään eteerisiä öljyjä tehostamaan hieronnan vaikutuksia. Valita voi esimerkiksi rentouttavan, virkistävän tai nestettä poistavan aromaterapiaöljyn. Luonnon omat öljyt vaikuttavat sekä hajuaistin kautta että imeytyvät ihon kautta verenkiertoon saaden aikaan kokonaisvaltaisen rentoutumisen tunteen. Aromahieronta on myös ihana tuoksuva lahja rentouttavaan hetkeen.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta laukaisee niskan, pään ja hartiaseudun jännitystiloja sekä rauhoittaa ja lievittää stressiperäisiä oireita kuten päänsärkyä ja silmien rasittumista. Hieronta virkistää mieltä ja keventää oloa. Intialainen päähieronta tehdään istuen hoitotuolissa, pehmeän puuvillaisen paidan päältä. Siinä käytetään kevyitä hierontaotteita, painalluksia, akupisteiden aktivointia sekä hiuspohjaa rentouttavia tekniikoita. Hieronta käsittää hartiat, olkavarret, niskan, korvat, pään ja kasvot.

Ruusuhoito

Ruusuhoito on koko kehoa hemmotteleva hoito. Hoidon aikana kehon iho kuoritaan pellavakintaalla, pyyhitään irronnut ihosolukko ruusuvedellä, hierotaan koko keho päästä varpaisiin aromaattisella ruusuöljyllä sekä lopuksi tehdään kasvohieronta ruusuvoiteella.